Γενική- Εκλογική Συνέλευση Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Κύπρου

21/8/2018

Προς όλους τους Κριτές
Μέλη Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Κύπρου

Αγαπητοί συνάδελφοι

Θέμα: Γενική- Εκλογική Συνέλευση Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Κύπρου.

Σας προσκαλούμε στη Γενική-Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Κύπρου που θα γίνει το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα: 15:30 στο κέντρο “ΟΑΣΙΣ” στη Χοιροκοιτία, Κοφίνου.
Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να υποβάλει θέματα προ συζήτηση θα πρέπει να τα στείλει γραπτώς 2 τουλάχιστον μέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

Μετά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσουν εκλογές.
Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα θα πρέπει να αποστείλει την υποψηφιότητά του (με όλα τα στοιχεία του) γραπτώς 2 τουλάχιστον μέρες πριν την Γενική-Εκλογική Συνέλευση δηλ. μέχρι η ώρα 15.30 το απόγευμα της Πέμπτης, 6/9/2018.
Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά τις προϋποθέσεις με βάση τις οποίες κάποιο μέλος μπορεί να ψηφίσει ή να θέσει υποψηφιότητα μπορείτε να συμβουλευτείτε το καταστατικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας. Σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΚΚΚ ‘άρθρο 7’ ‘όλοι οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να παρίστανται στην Γ.Σ.

Η υποβολή για υποψηφιότητα ή για θέματα προς συζήτηση θα πρέπει να σταλεί στο email του ΣΚΚΚ: syndesmoskriton@hotmail.com. (Ως ημερομηνία και ώρα θα ισχύει αυτή που θα αναγράφεται στην παραλαβή του email).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :
1. Λογοδοσία
2. Ταμειακή εκθεση
3. Συζήτηση
4. Εκλογές

Για το Δ.Σ. των Κριτών

Χάρης Φιλίππου

Γραμματέας